Over ons

Wat u over Zakenkantoor Louwette - BV LPV-Invest  moet weten.

Wij zijn sinds 1994 een zelfstandig bankgentschap maar hebben reeds ervaring in de sector gedurende 26 jaar.Ook zijn we een onafhankelijk verzekerings-kantoor gericht op levensverzekeringsproducten.Een team van gedreven en gemotiveerde medewerkers staan voor U klaar met ieder zijn eigen specialiteit voor kredieten, beleggingen,kasverrichtingen , diensten eigen aan de landbouw en begeleiding in de administratieve rompslomp welke onze huidige maatschappij met zich meebrengt.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van spaar en beleggingsproducten en bieden u ook tal van financiële diensten aan. Dit begint op het moment van het aangaan van bvb een krediet op afbetaling een lening of belegging. Wij onderzoeken dan welke mogelijkheden U heeft.

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

 


Heeft u vragen of wenst u meer informatie?


Contacteer ons Bel 011/68.54.31